Locka kunder från Stockholm genom konferensmöten

Marknadsföring och tillväxt är viktiga frågor för varje företag. Om du driver restauranger i Göteborg är du sannolikt alltid uppmärksam på nya möjligheter att locka kunder och affärspartners. Konferenser är ett perfekt ställe att nätverka och träffa nya människor inom branschen du verkar i. Här får du chansen att dela med dig av dina kunskaper och positionera dig som en professionell restaurangägare. Det finns goda möjligheter att hyra konferenslokaler i Stockholm via Helio som har platser i centrala lägen nära spårtrafik och tunnelbana. Du välja allt från moderna konferensrum i Kista till eleganta lokaler på Södermalm. Förutom deras centrala läge är rummen arkitektritade och utrustade med ny teknik, blixtsnabbt WiFi och lyhörda community managers.

Du hittar konferenslokaler och mötesrum på följande platser:

  • Grev Turegatan.
  • Hornstull.
  • Hötorget.
  • Kista.
  • Kungsholmen.
  • Slottsbacken.
  • Sundbyberg.

Imponera på konferensen

Konferensen är ett utmärkt tillfälle att marknadsföra dina restauranger i Stockholm och locka nya kunder. I bästa fall väcker du intresset hos potentiella affärspartners och influerare som vill bekanta sig med dig och börja samarbeta. Eftersom du har restauranger i Göteborg kan ett samarbete i Stockholm verkligen leda till en stor räckvidd.

Ett av de bästa sätten att göra ett bra intryck är att visa upp dina maträtter. Att visa bilder och videor på dina maträtter är mycket kraftfullare än att beskriva dem med ord. Ta bilder med en bra kamera eller anlita en professionell fotograf med erfarenhet av att presentera bilder.

Du kan naturligtvis gå ett steg längre och inte bara presentera maträtterna, utan presentera din personal. Att lära känna dig och din personal gör att kunder och potentiella affärspartners lär känna dig bättre. Berätta på ett inspirerande sätt varför du grundade din restaurang och hur samarbetet med din personal fungerar. Se till att du berättar sådant som publiken kan relatera till och ta upp vilka utmaningar du haft på vägen. Ju bättre intryck du gör desto mer ökar chanserna för samarbete och spridning om dina restauranger på sociala medier.

Tveka inte att klicka in på Helios hemsida för att börja kika på konferenslokaler i Stockholm! Sökfiltret hjälper dig att hitta exakt det du letar efter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *