Hetaste restaurangerna i Göteborg

Ska du besöka Göteborg eller bor du kanske i området och vill gå på en riktigt het och trendig restaurang? Göteborg är en stor stad där det finns mat från hela världen. Det enda du behöver göra är att boka ett bord för att säkerställa att du och ditt sällskap får plats.

Som på löpande band ploppar det upp nya restauranger hela tiden, vilket gör det svårt att ständigt hålla sig uppdaterad om det allra senaste. Vi vill att det ska bli så enkelt för dig som möjligt att hitta en bra restaurang och har därför sett till att lista de mest populära platserna just nu. Utöver klassiska restauranger hittar du också ställen med en liten twist eller restauranger som har fått en och en annan Michelinstjärna. Innan ni besöker restaurangen kan det vara härligt att samlas en stund över ett glas vin. På vinoteket.se kan ni enkelt beställa hem vin och få det levererat till dörren.

Boca Boca

Boca Boca är restaurangen där man har valt att

blanda asiatisk fushion med tunga och häftiga DJ-spelningar. Till skillnad från många andra ställen är den här krogen väldigt liten, man skulle helt klart kunna säga att det är en krog i miniformat. Platsen är populärast hos matälskare och människor som älskar att dansa. Under helgerna förvandlas nämligen restaurangen till en klubb där du kan lyssna på allt från techno till deep house.

Totale

På Kristinelundsgatan i Göteborg kan du hitta restaurangen Totale. Det här har kommit att bli en av stadens mest populära ställen och orsaken till detta kan mycket väl vara den öppna eld som brinner mitt i restaurangen. Gillar du att grilla över öppen eld kan detta helt klart vara restaurangen för dig. Innan maten serveras till gästerna kommer den nämligen att gå igenom just det – en öppen eld. För att göra känslan ännu mer rustik så är det naturvin som står på menyn. Vinet serveras mer än gärna från boxen.

Toso

Den populära och innovativa restaurangen Toso hittar du på Götaplatsen på Avenyn. Den här restaurangen har funnits länge och det kan absolut ha att göra med hur bra de har lyckats med att ständigt vara ett samtalsämne hos restaurangälskare. Gillar du asiatiska smaker och lokala råvaror är detta platsen för dig. Här kan det dock vara viktigt att du bokar bord i god tid. Det är ytterst sällan tomt i matsalen och kön ringlar lång.

Unity Jazz

Unity Jazz är, precis som namnet beskriver, en plats för jazzälskare att samlas och ta del av de svängande tonerna. Hit kan du också vända dig om du älskar mat av lite unikare slag. Vad sägs om att festa till en riktigt god och lyxig whisky och ostfondue a la France?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *