Räkmackan på Gothia Towers

Du behöver inte gå hungrig i Göteborg. Stadens matkultur erbjuder en stor variation och här kan du ta del av och inspireras av allt från gastronomiska upplevelser på finkrogar till spännande food trucks. Starta dagen med en lätt frukost för här behövs utrymme för fler godsaker. En tidig lunch intas på Gothia Towers vars restauranger erbjuder den gigantiska räkmackan King Size som de själva utnämnt till ”världens bästa”. Idag säljer man över 17 mackor i timmen. På hotellets restaurang Heaven 23 som är belägen på just 23:e våningen serveras du även en deluxe version med löjrom. Här kommer du definitivt inte att klaga på att de snålar med skaldjuren.

Middag på tu man hand eller härlig familjestund?

Västkusten har alltid lockat stora flockar med turister. Göteborg är ett populärt resmål och erbjuder ett fantastiskt kök för alla smaker. Välj att bo familjärt vid nöjesfältet Liseberg, något som barnen kommer att tacka dig för. Inne på nöjesfältet finner du Järnvägsrestaurangen där ni i autentisk tågmiljö tillsammans avnjuter middagen i en sittkupé. Är du däremot ute efter en romantisk upplevelse på tu man hand med din partner erbjuder Hotell Bellora en fantastisk italiensk restaurang med napolitansk stenugnspizza och andra italienska rätter, alla som tagna ur en italiensk ”nonnas” receptbok. Feskekörka är en lokal samlingsplats där du finner en fiskmarknad och två populära restauranger. Skaldjur är och förblir en riktigt god Göteborgsdelikatess.

Utveckla din karriär i Göteborg

Om du inte kan få nog av Göteborg som stad kan du hitta ditt nästa jobb på ledigajobbgöteborg.se. Arbetsmarknaden här är stor och du finner ett utbud av tjänster inom flertalet industrier. Ifall du är på jakt efter ett jobb utanför turismnäringen erbjuder Göteborg karriärmöjligheter inom områden som transport, Life Science, forskning och utveckling samt pedagogik. Tänk Volvo, AstraZeneca och SCA. Många är de globala företag som använder staden som sin nordeuropeiska knutpunkt. På hemsidan finner du nya spännande yrkesutmaningar oavsett om du är sjuksköterska, förskollärare eller HR-chef. Ta chansen och upplev allt som västkustens livliga metropol Göteborg kan erbjuda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *