Överraskningsfest med helkväll i Göteborg

Har du en kompis eller familjemedlem som snart fyller år? Varför inte bjuda på restaurang tillsammans med resten av gänget eller familjen? Att bli bjuden på en överraskningsfest med helkväll i Göteborg är en riktigt fin present.

Överraska födelsedagsbarnet

Har du någonsin suttit och tittat på en amerikansk film där man har överraskat den som fyller år, antingen på jobbet eller när den har kommit hem? Tänkt att det där vore ju grymt roligt att göra. Varför inte överraska kompisen, livspartnern eller en familjemedlem på födelsedagen? För att göra det riktigt roligt bör ni helst vara ett gäng som gör det tillsammans. För att verkligen maxa överraskningen ska födelsedagsbarnet naturligtvis inte ha en aning om vad ni ska göra. Det absolut bästa är om personen redan bjudit in er på tårta ett par dagar senare. Eller om ni har gjort upp om att ni ska träffas för att promenera eller träna. Se till att ni har en nyckel till bostaden. Dekorera bostaden med roliga saker, som ballonger och banderoller. När födelsedagsbarnet kommer hem så har ni naturligtvis gömt er, och överraskar med att hoppa fram och ropa grattis. Det underlättar att ni ger födelsedagspresenten redan nu, så behöver personen inte gå och bära på presenterna hela kvällen. De flesta av oss har ju redan allt som vi behöver, så varför inte satsa på rolig vardagslyx? En populär present just nu är Brewbarrel, för att brygga sitt eget öl hemma. Sällskapsspel har åter kommit i ropet. Gå in på partykungen.se så hittar du Brewbarrel för att brygga eget öl, roliga spel som ”Den som skrattar förlorar” och ”Vem i rummet” och naturligtvis snygga ballonger och födelsedagsdekorationer.

Restaurangbesök

Utbudet av restauranger i Göteborg är jättestort. Är det en fredags- eller lördagskväll kan ni med fördel boka bord om ni ska gå till ett riktigt populärt ställe. Eller om ni är ett större gäng. Utgå från vad födelsedagsbarnet gillar att äta. Är det sushi, brittisk pubmat, kinesiskt, skön svensk husmanskost eller det italienska köket som är favoriten? Naturligtvis bjuder ni på både mat och dryck. Hitta gärna ett ställe som har riktigt smarriga desserter, som substitut för födelsedagstårtan.

Helkväll på stan

Nu kommer det riktigt kluriga. Vilken slags helkväll på stan kommer födelsedagsbarnet verkligen att gilla? Är det en 25-åring som vill klubba, eller en 25-åring som hellre bara tar en promenad och samtalar? Även fyrtioåringar kan gillar att dansa och sjunga karaoke. För en lyckad kväll bör ni utgå från vad ni tror att den som fyller år kommer att gilla. Inte vad den festgladaste av er skulle tycka om. Kanske är det bio eller att lyssna på livemusik i en mindre lokal? Eller har er vän alltid drömt om att få gå på en finare konsert eller opera? Glöm inte heller att människor är olika: för en person slutar en riktigt skön födelsedagskväll klockan 22 och för en annan klockan 03 på morgonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *